Persoonlijke (leiderschaps)coaching met gegarandeerde impact

Zowel privé als zakelijk.

Mijn coaching, consultancy, trainingen en inspirerende reizen helpen je bij het vinden van voor jou passende antwoorden. Ons gesprek, de toepassing van beproefde methodes en het delen van o.a. mijn uitgebreide praktijkervaring als leidinggevende in diverse branches, leveren je daadwerkelijk impact op jouw leiderschapsontwikkeling.

Maatwerk aanpak

Samen bepalen we de voor jou meest geschikte aanpak. Afgestemd op jouw vraag c.q. verlangen.
We kunnen bijvoorbeeld:

  • Er eens goed voor gaan zitten tijdens een aantal gesprekken.
  • Of verfrissende wandelingen maken.
  • Er een lang weekend voor uittrekken op een inspirerende plek.
  • Coaching on the job
  • We kunnen …. Heb jezelf suggesties?
  • Kortom we zullen onze aanpak eerst samen bespreken en zoveel mogelijk aanpassen aan jouw wensen en mogelijkheden.

Waardevrij coachen

Mijn coaching wordt o.a. gekenmerkt door het achterhalen van waar jij werkelijk waarde aan hecht. Wat vind jij van belang in het leven? Hecht je veel waarde aan hebben of meer aan zijn? Welke waarde hecht jij aan de Ander in jouw leven?
De vragen die ik je tijdens onze gesprekken stel, zullen waardevrij zijn. Dit betekent dat ze mij primair ingegeven worden vanuit nieuwsgierigheid en verwondering en niet vanuit wat ik vind. Altijd met als doel om jou bewust te maken en verder te helpen. Ik begeleid op basis van mijn mensbeeld dat ieder mens uniek is en potentie heeft om zich zelfstandig te ontwikkelen in samenhang met anderen.

“Wanneer jij verder kunt, hebben we het samen voor elkaar“

Kosten

Kennismakingsgesprek van c.a 1 uur in Holysloot is gratis
Coachingssessie (c.a. 1,5 uur) in Holysloot € 95,- per uur (particulier)
€ 125,- excl. BTW per uur (zakelijk)
Situatief kunnen, in overleg, deze bedragen aangepast worden aan jouw budget.

Teamcoaching € n.o.t.k.
Eventuele voorbereidingstijd, materiaal-, reis- en verblijfskosten worden apart in rekening gebracht.

Ervaringen van coachees

Onderwerp: Nieuwe stap in carrière

Afgelopen jaar heb ik Peter Hans leren kennen in een voor mij uitdagende periode.

Na de overname van mijn onderneming heb ik even afstand genomen van de dagelijkse hectiek.
Dat biedt ruimte in je hoofd om na te denken over wat er goed ging en wat beter kan, waar je gelukkig van wordt en wat je zou moeten vermijden, als het even kan. Hoe kom ik weer in mijn kracht terecht?
Met deze realistische levensvragen kwam ik bij PH terecht in Holysloot, een ideale setting wanneer je weer probeert te aarden.

Je steekt het IJ over en binnen een paar kilometer ben je middenin de polder. Een pittoresk, dromerige dorpje alsof de tijd heeft stilgestaan.

PH is een man van weinig woorden en opsmuk, you get what you see. Een ervaren coach met een passie voor skiën, idealiter zou hij die twee zaken met elkaar combineren. Recht door zee, draait er geen doekjes om en weet je te confronteren met je sterktes en gezamenlijk hebben we mijn zwaktes ontrafeld. Met name heb ik goed kunnen sparren over hoe ik mijzelf beter kan neerzetten en hoe je een win-win situatie kan creëren in het pad naar een nieuwe uitdaging in je werkzame leven.
PH beschikt over vaardigheden en leermiddelen om zo stap voor stap te komen tot een scherpe en heldere propositie over wat je te bieden hebt en ook om met name erachter te komen waar de behoefte van je gesprekspartner zit. Dit heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Ik kan PH van harte aanbevelen, met name wanneer je in een nieuwe fase van je carrière belandt waar je behoefte hebt aan richting en advies.

Frans, volgende stap in carrière

Onderwerp: Authentiek profileren in het werk

Met betrekking tot de mate waarin ik stevig in mijn schoenen sta, kan ik merken dat de coaching die ik van je heb gehad hier bijzonder aan heeft bijgedragen.
Ik kijk dan ook nog steeds erg positief terug op de sessies die we vorig jaar hebben gehad, ben hierdoor mijzelf echt anders gaan profileren binnen de organisatie.

Salesmanager, Internationaal bedrijf