Peter Hans Mastboom

Over Peter Hans Mastboom

Gecertificeerd coach, trainer en consultant
Drijfveren, essentie en nuance zijn drie woorden die onlosmakelijk met mij verbonden zijn en daarmee herkenbaar in mijn aanpak.

Ik ben facilitator in hart en nieren. Genuanceerd, met liefst wat humor, ben ik doorgaand op zoek naar de essentie van het actuele onderwerp en beoogde doel. De menselijke maat, betrokkenheid en creativiteit zijn mijn leidraad.

Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door werkzaamheden waarin de wens van de ander centraal staat. Praktische ervaring in leidinggeven heb ik onder andere opgedaan als facilitair manager van Amnesty International, directeur van Café-Restaurant Vertigo in het Nederlands Filmmuseum en als mede eigenaar van Comcare ICT Kenniscentrum. Na mijn opleiding tot coach en mentor heb ik mij gespecialiseerd in (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling.

Ons leven is een kunstwerk in permanente ontwikkeling

Ieder mens is uniek en heeft potentie. Dat is mijn mensbeeld. Bouwend aan ons levenskunstwerk willen we een zinvol en comfortabel leven leiden. Dit leven vormen we samen met anderen en we moeten onze weg te vinden in het sociaal en economisch bestel.
Al leidinggevend aan ons leven zien we beren op de weg en komen er vragen en gebeurtenissen langs die ons doen wankelen.
Om het wankelen tot een minimum te beperken of om weer vaste grond te voelen, hebben we baat bij support van een betrokken, liefst onafhankelijk persoon.
Support geven en faciliteren is wat mij boeit en ik met veel plezier doe. Betrokken, realistisch en creatief. Ik noem het coachen.

Samen sterk
Mijn netwerk van deskundigen en specialisten staan jou ter beschikking.
Ik werk o.a. intensief samen met de Sales Leadership Academy

Mijn registraties
Aangesloten bij:
NOBCO – Nederlandse orde van beroepscoaches

NOLOC – Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches
Gecertificeerd door: Coaching Academy International

Gediplomeerd skileraar (A + B1)

Linkedin - PH Mastboom

PH Mastboom op Linkedin

Wanneer jij verder kunt, hebben we het samen voor elkaar!