Peter Hans Mastboom

Over Peter Hans Mastboom

Gecertificeerd coach, trainer en consultant

Drijfveren, essentie en nuance zijn drie woorden die onlosmakelijk met mij verbonden zijn. Wat drijft mijzelf en de ander in het leven. Waar vinden we elkaar. En hoe creëren we samen een plezierige samenleving in werk en privé? Ons levenskunstwerk is continu in ontwikkeling met blijvend oog en oor voor het detail. Genuanceerd, met liefst wat humor, ben ik doorgaand op zoek naar de essentie van het actuele onderwerp. Op grond hiervan wil ik graag bijdragen aan jouw wensen en of doelen.

Ik ben facilitator in hart en nieren. Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door werkzaamheden waarin de wens van de ander centraal staat. Op eigen wijze faciliteer ik mens en organisatie bij het bereiken van hun doel. De oorspronkelijke drijfveren staan hierbij altijd centraal. Praktische ervaring in leidinggeven heb ik onder andere opgedaan als facilitair manager van Amnesty International, directeur van Café-Restaurant Vertigo in het Nederlands Filmmuseum en als mede eigenaar van Comcare ICT Kenniscentrum. Na mijn opleiding tot coach en mentor heb ik mij gespecialiseerd in (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling.

De menselijke maat, betrokkenheid en creativiteit zijn direct herkenbaar in mijn aanpak. Ik weet hiermee resultaatgericht mens en organisatie te ontwikkelen en te verbinden. Ik werk met veel plezier voor kleine en grote organisaties.

Ons leven is een kunstwerk in permanente ontwikkeling

Ieder mens is uniek en heeft potentie. Dat is mijn mensbeeld. Bouwend aan ons levenskunstwerk willen we een zinvol en comfortabel leven leiden. Dit leven leven we in samenhang met anderen en we dienen een weg te vinden in het sociaal en economisch bestel.
Al leidinggevend aan ons leven zien we beren op de weg en komen er vragen en gebeurtenissen langs die ons doen wankelen.
Om het wankelen tot een minimum te beperken of om weer vaste grond te voelen, hebben we baat bij support van een betrokken, liefst onafhankelijk persoon of team.
Support geven en faciliteren is wat mij boeit en ik met veel plezier doe. Betrokken, realistisch en creatief.

Samen sterk
Mijn netwerk van deskundigen en specialisten staan jou ter beschikking.
Ik werk o.a. intensief samen met de Sales Leadership Academy

Mijn registraties
Aangesloten bij:
NOBCO – Nederlandse orde van beroepscoaches

NOLOC – Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches
Gecertificeerd door: Coaching Academy International

Gediplomeerd skileraar (A + B1)

Linkedin - PH Mastboom

PH Mastboom op Linkedin

Wanneer jij verder kunt, hebben we het samen voor elkaar!